Voor wie we werken


 

Projecten in heel Nederland

Nemo groep is een landelijk werkende organisatie. De groep is gevestigd in Woerden in de Provincie Utrecht, centraal gelegen in Nederland. Onze organisatie werkt met teams van vakmensen die werkzaam zijn in de regio’s Rotterdam, Amsterdam, Lelystad/Almere, Groningen en Midden-Nederland.

Branches
Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven in de meest innovatieve en datakritieke branches. Nemo groep beschikt de over de kennis en ervaring om datanetwerken aan te leggen waarmee zij in de toekomst probleemloos kunnen blijven werken. Voorbeelden hiervan zijn:
• Kantoorgebouwen
• Scholen
• Ziekenhuizen
• Hotels
• Fabrieken
"We worden vaak gebeld met de vraag ‘kun je direct starten?’ Het is een kracht van je bedrijf dat je met zo’n vraag gebeld wordt. En dat je het dan ook kunt!"

Partnering
Omdat onze vakmensen goed werk leveren en betrouwbaar zijn, werken we vaak voor vaste relaties uit ons netwerk. Deze vorm van partnering past bij onze mentaliteit. Zo zijn wij partner van de DGC-bedrijven: voor een groot aantal van deze installatiebedrijven zijn wij de voorkeursinstallateur voor hun datanetwerken. Ook zijn wij partner van een aantal gerenommeerde fabrikanten. Die waarderen ons om ons kritisch meedenken en kwaliteitsstreven. Dit partnerschap biedt voordelen voor onze organisatie en onze opdrachtgevers. Zo beschikken we continu over de meest innovatieve oplossingen. Vaak zijn wij hiermee al bekend vóórdat deze op de markt beschikbaar komen.