Ketenpartners


 

Samen voor de beste (netwerk)oplossing

Nemo groep werkt graag mét en voor partners die de beste betaalbare netwerkoplossingen willen bieden van een hoge kwaliteit. We werken met vaste fabrikanten en installatiebedrijven die passen bij het kwaliteitsniveau dat we nastreven. Hieronder lichten we een aantal van onze partners toe.

Trusted Partner van Legrand
In Nederland zijn er drie bedrijven die door het beursgenoteerde Legrand zijn geaccrediteerd. Nemo groep is trots op dit partnerschap en de accreditatie. Deze bijzondere positie hebben we te danken aan de prettige samenwerking en de continu aangetoonde kwaliteit van onze dienstverlening in de afgelopen jaren.

Legrand is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in netwerken, kabels, connectoren en de inrichting van computerruimtes. Een bedrijf dat zich gecommitteerd heeft om hierin een leidende rol te spelen. Daardoor beschikken wij altijd over informatie over ‘the next generation networking’ en zijn wij sparringpartner bij de nieuwste ontwikkelingen.
Partner van DGC bedrijven
Als partner van DGC werkt Nemo groep voor een groot aantal van de DGC bedrijven in Nederland. Deze installatiebedrijven schakelen Nemo groep in voor:

  • specifieke netwerkprojecten, op basis van capaciteitsbehoefte en/of onze specialisatie, of
  • de aanleg van al hun netwerken, op basis van onze netwerkspecialisatie.

Onze opdrachtgevers kennen ons als een betrouwbare partner die hoogwaardige netwerken realiseert tegen concurrerende prijzen. Onze meerwaarde zit in de betrokkenheid van onze vakmensen bij de projecten die we realiseren en het no-nonsens meedenken in oplossingen om toekomstige problemen te voorkomen.