WIE IS NEMO GROEP?

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van alle soorten datanetwerken en bekabeling


Nemo groep is specialist voor het ontwerpen en aanleggen van datanetwerken. Hiervoor gebruiken we de beste gangbare technieken en materialen. Na meting en certificering van onze netwerken zijn deze gegarandeerd en kunnen opdrachtgevers er decennialang naar volle tevredenheid gebruik van maken.
 
No-nonsense mentaliteit
Vanuit het centraal gelegen kantoor in Woerden worden projecten in heel Nederland uitgevoerd. Onze opdrachtgevers zijn veelal installatiebedrijven waarvoor wij met regelmaat projecten mogen uitvoeren. Wat ons anders maakt dan andere bedrijven, is dat we van tevoren altijd goed meedenken met de eindgebruiker en kritisch zijn. Onze vakmensen zijn gedreven om de best werkende netwerk-infrastructuur af te leveren. De focus ligt wat ons betreft niet alleen op wat er nú gewenst is, maar ook op wat er op iets langere termijn voor de opdrachtgever speelt. De ontwikkelingen in data en datatransport gaan momenteel razendsnel. Als netwerkspecialist weten wij als géén ander dat een goede ICT-infrastructuur met netwerken voor veel bedrijven steeds belangrijker wordt.
Korte lijnen, direct aanspreekpunt
Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte, functioneel ingerichte organisatie. De uitgangspunten hierbij zijn:
• Veel handen en specialisten op de werkvloer.
• Platte organisatie en direct contact.
Dankzij onze platte organisatie zijn wij optimaal in staat om snel te acteren. Dat start altijd met kritisch naar een situatie en bestek kijken, goed adviseren en daarna vooral ‘doen’. Onze vakmensen weten waarmee ze bezig zijn en willen kwaliteit leveren.
Continu verbeteren
Voor Nemo groep gaat de levering van kwaliteit nog wat verder dan het datanetwerk eindproduct. Voor tevreden klanten is een goed functionerende organisatie belangrijk, waarbij alle onderdelen kloppen. Van offertes, projectmanagement, inkoop en voorraadbeheer, tot de administratie en facturatie. Het verbeteren van onze organisatie is één van de speerpunten waar wij energie en aandacht aan besteden.
“Hoe wij ondernemen? Door continu kwaliteit te leveren bouwen we aan onze relaties en aan wederzijds vertrouwen.”