Getrainde vakmensen


 

Flexibel en betrokken

De medewerkers van Nemo groep zijn geïnteresseerd in hun werk en gemotiveerd om goede netwerken af te leveren. Met een aanpakmentaliteit beschikken zij over de kwaliteit om onder tijdsdruk goed te presteren. Installatiewerk zit helemaal achteraan in het bouwproces waar de deadlines scherp zijn. Dit vraagt de nodige flexibiliteit en toewijding van onze vakmensen en organisatie.

Iedereen doet mee
Wij zijn er trots op dat het personeelsverloop binnen Nemo groep klein is. De betrokkenheid bij onze opdrachten en de samenwerking met innovatieve fabrikanten speelt daar zeker een rol bij. Zij zorgen ervoor dat wij goed geïnformeerd zijn en betrekken ons vaak al in een vroeg stadium bij nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.
“Iedereen telt binnen ons bedrijf. We zeggen wel eens lachend: ‘de schoonmaker is net zo belangrijk als de directeur’. Wat wij doen is echt teamwork, waarbij de input van alle medewerkers belangrijk is voor het eindresultaat.”

Scholing/opleiding
Naast vakopleidingen en fabrikantentrainingen leiden we onze medewerkers ook zelf intern op. Daarnaast organiseren wij iedere maand een toolbox-meeting voor alle medewerkers. Dit is iets wat we samen MET elkaar doen. In zo’n toolbox-meeting komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Veiligheid
• Technische training/kennis
• Nieuwe producten
• Ontwikkelingen
• Etc.