Gezocht: Klantgerichte projectleider

Gezocht: Netwerk-/datamonteur
21/03/2024
Gezocht: Netwerk-/datamonteur
21/03/2024

Join the Club

Nemo-Groep-5
Nemo Groep zoekt een klantgerichte projectleider die de installatiebranche kent of wil ontdekken. We zoeken een doortastende en communicatieve organisator voor contacten met onze opdrachtgevers en de aansturing van collega’s.

Zoek je werk?
Neem contact op!

Een motivatiebrief is niet nodig. Bel of stuur een Whatsapp naar Martin Reulen:
 06 115 151 55

Werken en leren in een warm familiebedrijf

Zie jij je carrière in de elektrotechniek al voor je? Wij zeker wel! Ook als je uit een ander werkgebied komt, heb je talloze vaardigheden die je in onze branche kunt gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een fikse dosis nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen.

In de elektrotechniek is veel werk. Maar niet iedereen komt direct op het idee om in ons vakgebied aan de slag te gaan. Misschien ben je bang dat je niet de juiste opleiding hebt? Dat is geen probleem. We kijken vooral naar de kwaliteiten die je hebt. Aan die papieren gaan we samen werken.

Als je bij ons werkt, word je onderdeel van de familie. Je krijgt een ervaren mentor en een interne opleiding. Nemo Groep heeft een bijzonder open sfeer binnen de organisatie. Die sfeer zorgt ervoor dat we goed samenwerken. We delen ontzettend veel ervaringen en ideeën. Zo snap je snel hoe alles werkt. En misschien kan jij ons ook nog wat leren?

 

Dit ben je:

1: Een uitstekende planner

Iedereen op het juiste moment op de juiste plaats. Dat is het idee. Een goede planning maken is echt een talent. Als jij dat talent hebt, willen we je er heel graag bij hebben. Want jij kan zorgen dat we bij onze grote en complexe projecten alle deadlines halen.

2: Een detaillist

Je bent secuur en je rekent alles nog eens na. Dat doe je uit jezelf, omdat je zeker wilt weten dat het goed is.

3: Iemand die problemen oplost

Wat voor project het ook is: er kan eens iets mis gaan. Dat mag je even frustrerend vinden, hoor. Daarna is het aan jou om snel met een nieuw plan te komen. En door!

4: Een kanjer van een collega

Als iemand je hulp nodig heeft sta je klaar. Je vindt het belangrijk dat iedereen zijn werk goed kan doen. Je geeft anderen vertrouwen en je weet hoe je een fijn (telefoon)gesprek voert.

 

En dit ga je bij ons doen:

Afstemming met opdrachtgevers en collega’s

Je zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers goed op de hoogte zijn van hun project en dat de materialen en mensen op de juiste tijd op de juiste locatie aanwezig zijn.

Werktekeningen lezen

Als je bij ons aan de slag wilt met je organisatietalent, moet je werktekeningen kunnen lezen. Via de tekening krijg je een beeld van de onderdelen van een project en de volgorde waarin je collega’s aan de slag gaan.

Schakelen met leveranciers

Je zorgt dat de verschillende materialen en onderdelen voor een installatie klaar liggen. Je laat ze leveren op de juiste locatie, of zorgt dat collega’s ze mee kunnen nemen.

Installatieprojecten vlekkeloos laten verlopen

Als regelheld bij Nemo Groep moet je weten wat er komt kijken bij de installatie van elektronische systemen. Tijdens je interne opleiding en bezoekjes aan verschillende projectlocaties krijg je snel een beeld van het werk dat je collega’s doen en hoe dat naadloos op elkaar aansluit.


Een brief schrijven is niet nodig. Bel of stuur een Whatsapp naar Martin Reulen (06 115 151 55). Klikt het? Dan zien we je snel in Woerden!

 

Comments are closed.