Gezocht: Netwerk-/datamonteur

  Join the Club

  Nemo-vacature-4
  Werk jij graag met je handen? Dan zoeken we jou. Nemo Groep heeft werk voor iemand met gevoel voor techniek die graag dingen fixt. Ga jij onze klanten blij maken met een probleemloos datanetwerk?

  Zoek je werk?
  Neem contact op!

  Een motivatiebrief is niet nodig. Bel of stuur een Whatsapp naar Erwin Bel:
   06 125 651 58

  Werken en leren in een warm familiebedrijf

  Zie jij je carrière in de datanetwerken al voor je? Wij zeker wel! Ook als je uit een ander werkgebied komt, heb je talloze vaardigheden die je in onze branche kunt gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een fikse dosis nieuwsgierigheid.

  In de elektrotechniek is veel werk. Maar niet iedereen komt direct op het idee om in ons vakgebied aan de slag te gaan. Misschien ben je bang dat je niet de juiste opleiding hebt? Dat is geen probleem. We kijken vooral naar de kwaliteiten die je hebt. Aan die papieren gaan we samen werken.

  Als je bij ons werkt, word je onderdeel van de familie. Je krijgt een ervaren mentor en een interne opleiding. Nemo Groep heeft een bijzonder open sfeer binnen de organisatie. Die sfeer zorgt ervoor dat we goed samenwerken. We delen ontzettend veel ervaringen en ideeën. Zo snap je snel hoe alles werkt. En misschien kan jij ons ook nog wat leren?


  Dit ben je:

  1: Een echte doorbijter

  Is er iets stuk? Werkt iets (nog) niet? Dan ben jij degene die blijft puzzelen, totdat je precies weet wat er mis is. Je bent goed in dingen fixen, want je kunt stap-voor-stap de oorzaak achterhalen.

  2: Een creatieve geest

  Soms ligt iets niet voor de hand. De oplossing niet en het probleem ook niet. Dan moet je wel om hoekjes kunnen denken.

  3: Een grondige tester

  Je houdt niet van losse eindjes. Als je iets hebt gemaakt of gefixt, wil je zeker weten dat het werkt. En dat het blijft werken.

  4: Een detaillist

  Je bent secuur en je rekent alles nog eens na. Dat doe je uit jezelf, omdat je zeker wilt weten dat het goed is.

  5: Een kanjer van een collega

  Als iemand je hulp nodig heeft sta je klaar. Je vindt het belangrijk dat iedereen zijn werk goed kan doen. Je geeft anderen vertrouwen en je weet hoe je een fijn (telefoon)gesprek voert.


  En dit ga je bij ons doen:

  Werken in installatieprojecten

  Een succesvolle netwerkinstallatie vraagt om een uitstekende planning. Het plan van aanpak en het aanpassen van dit plan is een groot onderdeel van ons werk. We gaan jou leren hoe een project verloopt, zodat jij begrijpt wat er allemaal wel en niet kan. Zo kan je ook voor je eigen werk een realistische planning maken.

  Meetinstrumenten gebruiken

  Wat voor werk je ook doet, je kunt niet blind varen. Dat geldt ook bij je carrière in de elektrotechniek. We gaan je leren hoe je met meetinstrumenten de informatie verzamelt die je nodig hebt voor het perfecte datanetwerk.

  Storingen analyseren en verhelpen

  Het komt wel eens voor dat een bestaande klant belt vanwege een storing of een defect. Dan mag jij op pad. Je analyseert het probleem en je verhelpt het zo snel mogelijk. Voordat je dat kan, moet je natuurlijk wel weten hoe je dit doet voor datanetwerken. Wil je aan de slag?

  Een brief schrijven is niet nodig. Bel of stuur een Whatsapp naar Erwin (06 125 651 58). Klikt het? Dan zien we je snel in Woerden!


  Comments are closed.