Nemo Groep wordt onderdeel van HTC International

Vanaf medio september 2021 gaat Nemo Groep uit Woerden onderdeel uitmaken van HTC International uit Rosmalen. Doel van de overname is de aanwezige kennis, kunde en klantportfolio te delen. Om te profiteren van elkaars specialisaties en op deze manier te streven naar schaalvergroting.

In het verleden werd er bij een aantal projecten al intensief samengewerkt. Erwin Bel, algemeen directeur van HTC International, is erg positief: “Door de samenwerking zijn er allerlei synergievoordelen te behalen. Wat onze bedrijven met elkaar delen, is een sterke focus op de medewerkers en de menselijke kant van het ondernemen. Daarom bieden we onze medewerkers veel mogelijkheden om zich binnen de organisatie professioneel te blijven ontwikkelen. Wij zijn een gezellig bedrijf, waar medewerkers het naar hun zin hebben en waar klanten graag mee samenwerken.”

Strategische keuze met voordelen voor iedereen

De samenwerking met HTC International is voor Nemo Groep een mooie ontwikkeling. André Bouwman, operationeel directeur van Nemo Groep, vertelt: “Voor onze klanten heeft deze samenwerking toegevoegde waarde. HTC International is onder andere sterk in projectmanagement en glasvezel. Ook versterkt de HTC Academie -een intern opleidingstraject- de kennis van onze medewerkers. Nemo blijft in Woerden gevestigd voor de regionale aanwezigheid, met dezelfde medewerkers en uitstraling. Er zal geïnvesteerd worden in verdere groei. Onze gezamenlijke slagkracht wordt groter, door een nóg betere landelijke dekking en synergievoordelen. We hebben er zin in.”

Erwin Bel, algemeen directeur van HTC International, en André Bouwman, operationeel directeur van Nemo Groep, maakten de overname wereldkundig door symbolisch met elkaar ‘connected’ te worden.

 

Contact


Voor vragen over nieuwe de samenwerking kunt u contact opnemen met:

André Bouwman  Tel. 06 - 19 54 06 67 of abouwman@nemogroep.nl
Erwin Bel  Tel. 06 - 12 56 51 58 of erwin.bel@htcinternational.nl

 

De informatie in dit artikel is met de grootste zorg samengesteld. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Comments are closed.